tisdag 25 januari 2011

Väderguden, stick och brinn


För att vara en vecka med skadekänningar blev det kanske inte så mycket vila under förra veckan som det ursprungligen var tänkt; två vilodagar och totalt 37,8 km löpning. Det känns ändå som att läget är under kontroll, det blev tex inte värre under dagens milpass.

Eftersom väderguden har varit ond de senaste dagarna och förbannat oss med plusgrader och regn som nu frusit till knagglig is så kom maxigripdubbarna verkligen väl till pass idag. Istället för att halka omkring som Bambi på hal is så hade jag faktiskt lite kontroll över framfarten. Det påminner en del om att köra bil med dubbdäck, man får inte totalt grepp men halkandet blir mindre urskillningslöst.

Beroende på hur vaderna/benhinnorna känns imorgon så blir det antingen ett kort eller långt pass på förmiddagen.

Lyssnade förresten på första skivan av Stadium Arcadium med Red Hot Chili Peppers för första gången på ett tag. Gitarrsolot i slutet av nedanstående låt fick mig faktiskt att lite kort och spontant spela luftgitarr på ett långpass förra vintern. Nu är jag förberedd på hur grymt bra det är så det händer normalt inte längre, men lyssna gärna och njut.


Svänger det eller svänger det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar