tisdag 16 augusti 2011

Tio km löpning

Eftersom regnet till och från har vräkt ned här de sista dagarna så har det inte blivit något mer racercyklande sedan i lördags. På måndagen blev det 30 km mestadels landsvägscykling (eller snarare cykelbanscykling) med mountainbiken. Idag blev det sedan ett terrängpass på tio km uppe i Spikbodarna, det längsta löppasset sedan mitten av maj faktiskt. Visst, vaden känns av men det gör inte direkt ont så jag kör på och har på rikligt med kylgel efter varje löppass. Hoppas det går vägen. Om inte annat så närmar sig ju faktiskt tiden för magnetröntgen med stormsteg, då kanske man får reda på vad det är för elände som drabbat vaden iallafall.

3 kommentarer:

  1. Är det milspåret i Spikbodarna du springer på? Hur är underlaget där, funkar löparskor eller är det gummistövlar som gäller? :)

    Hoppas vaden bättrar på sig snart!

    SvaraRadera
  2. Jajamän, det stämmer. Vill man vara torrskodd där skall man nog ha gummistövlar, men det är ju sådär att springa i. :) Kör med Inov-8 X-talon 212 som jag tycker fungerar mycket bra. Visserligen blir man blöt om fötterna direkt, men vattnet rinner ut fort och skorna ökar inte nämnvärt i vikt. Grymt bra terrängskor alltså.

    SvaraRadera
  3. Haha, ja bra terrängskor hade inte varit dumt där, får kanske kolla in de där! Gjorde en tur dit igår trots avsaknad av bra terrängskor, men tack vare dig blev det iaf reservdojjorna som fick smaka på blötan och leran. Sjukt svårsprunget emellanåt, men herregud så skoj!

    SvaraRadera